استارت خودرو یکی از قطعات مهم هر خودرو محسوب می شود که وظیفه راه اندازی خودرو و روشن نمودن آن را برعهده دارد. استارت ها نوع پیشرفته هندل های قدیمی محسوب می شوند و بدون آن ها روشن کردن خودرو امری دشوار می باشد. اگر به هر دلیلی استارت خودروی ما با مشکل مواجه شود و کارایی اولیه خود را دیگر نداشته باشد، در نتیجه ما در هنگام روشن کردن خودرو به مشکل بر خواهیم خورد و موتور خودروی ما به سادگی قبل به کار نخواهد افتاد. از کار افتادن این قطعه موجب می شود تا مشکلات زیادی برای راننده پیش بیاید و به همین علت ما در این مطلب قصد داریم تا در رابطه با عیب یابی این قطعه در خودرو صحبت کرده و علائم خرابی استارت را بررسی کنیم.
ما در گذشته در رابطه با نحوه کار استارت خودرو و وظایف این قطعه در خودرو، مفصلا صحبت کرده ایم که از طریق لینک مشخص شده، قابل دسترس می باشد. به همین علت در این مطلب در رابطه با این مضامین صحبت نخواهیم کرد و توجه خود را تنها به علائم خرابی استارت و عیب یابی این قطعه، معطوف می کنیم.
استارت خودرو یک قطعه مهم در خودرو می باشد که در صورت از کار افتادن آن، راننده خودرو با مشکلات بسیاری از جمله عدم روشن شدن خودرو مواجه می شود. در برخی شرایط نیز تنها راه روشن کردن خودرو، هل دادن خودرو است که می تواند برای موتور خودرو بسیار زیان آور باشد. البته روشن نشدن خودرو، تنها به دلیل عدم کارکرد صحیح استارت نبوده و ممکن است دلایل فراوان زیادی داشته باشد. به عنوان نمونه خالی شدن باتری، یکی از دلایل مهم روشن نشدن خودرو است که ارتباط چندانی با سیستم استارت ندارد و مربوط می شود به خود باتری، اتصالات آن و یا دینام.
در این شرایط، عیب یابی استارت خودرو و شناسایی علائم خرابی استارت می تواند بسیار راهگشا باشد که در ادامه به آن ها اشاره کرده و علاوه بر معرفی علائم خرابی استارت به معرفی دلایل و عوامل خرابی استارت نیز اشاره خواهیم نمود.
نحوه عملکرد استارت خودرو
از جمله اولین مواردی که می تواند دلیلی بر خرابی استارت خودرو باشد، استارت نخوردن خودرو در هنگام چرخاندن سوئیچ می باشد. در این شرایط شما سوئیچ خودرو را می چرخانید اما خودرو استارت نخواهد خورد. این مشکل دلایل زیادی می تواند داشته باشد که از جمله آن ها می توان به خرابی استارت، خرابی باتری، سوختن فیوز، شل شدن بست ها و اتصالات باتری، شل شدن اتصالات استارت و سایر موارد از این دست، اشاره کرد.
این نکته را باید همواره به یاد داشت که استارت خودرو تنها در صورتی وارد مدار می شود که ما سوئیچ را به قصد روشن کردن خودرو بچرخانیم و پس از روشن شدن خودرو، ماموریت این قطعه پایان یافته و تا روشن کردن دوباره خودرو به کار نخواهد آمد. لذا اگر این قطعه خراب شود، در هنگام استارت زدن خودرو، می توان متوجه آن شد و به رفع مشکلات ایجاد شده پرداخت. اما از جمله علامت هایی که نشان می دهد استارت خودرو دچار مشکل شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد:
استارت نخوردن خودرو یکی از مهمترین علائم خرابی استارت است
خراب شدن استارت خودرو می تواند دلایل فراوانی داشته باشد. اگر یکی از علائم خرابی استارت را که در بالا عنوان شد، در خودروی خود مشاهده کردید، احتمالا استارت خودروی شما خراب شده است. از جمله عواملی که منجر به خرابی استارت می شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تمام شدن زغال های استارت یکی از شایع ترین دلایل خرابی استارت خودرو می باشد