طراحی سایت و سئو بهینه سازی سورنا

در مشارکت و خرید جایگاه سوخت باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

18/تیر/1398 مقالات بدون دیدگاه

در مشارکت و خرید جایگاه سوخت باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ در خرید جایگاه پمپ بنزین چه نکاتی اهمیت دارد؟ سرمایه‌­گذاری و مشارکت در ساخت پمپ بنزین به دلیل وجود منابع نفتی در کشورمان و افزایش مصرف سوخت به یکی از مهم‌ترین زمینه‌های سرمایه‌­گذاری تبدیل شده است. احداث جایگاه سوخت دارای مراحل مختلفی از جمله انتخاب زمین، دریافت مجوز، احداث سکوها و تجهیزات، معماری استاندارد جایگاه و … است، که هرکدام از این مراحل هزینه‌های زیادی در بردارد؛ به همین دلیل افراد برای سرمایه­‌گذاری در این زمینه به مشارکت، تمایل زیادی نشان می‌­دهند.

مشارکت در این حوزه نیازمند نوشتن قرارداد مشارکت مدنی استانداردی­ است که همه ویژگی‌های مورد نیاز را داشته باشد تا هیچکدام از طرفین متحمل ضرر ناشی از ناآشنا بودن با نوشتن قرارداد نشوند.

شرایط احداث پمپ بنزین و نحوه مشارکت در این زمینه

شرایط سرمایه‌­گذاری در ساخت پمپ بنزین چیست و مراحل اخذ مجوز کدامند؟

در رابطه با چگونگی احداث پمپ بنزین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اقدام به صدور کتابچه‌ای با نام “کتابچه راهنمای احداث جایگاه اختصاصی” کرده است. طبق این کتابچه شرایط عمومی و اختصاصی احداث پمپ بنزین به شرح زیر است:

الف: شرایط فردی و عمومی خرید جایگاه سوخت

تابعیت جمهوری اسلامی ایران، درمورد اشخاص حقیقی.
تدین به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان رسمی کشور.
دارای کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای افراد ذکور.
عدم سوءپیشینه در محاکم قضایی و انتظامی و عدم اشتهار به فساد اخلاقی و مالی.
عدم اعتیاد به مواد مخدر.
وابستگان درجه اول خانواده معظم شهدا و همچنین جانبازان، آزادگان و ایثارگران، در شرایط مساوی، در اولویت قرار دارند.

ب: شرایط اختصاصی برای جایگاه سوخت

دارای سند ثبتی زمین یا مجوز معتبر استفاده از زمین توسط ادارات ثبت اسناد، شهرداری، مسکن و شهرسازی، منابع طبیعی، سازمان اوقاف، یا ارائه سرقفلی.
واریز مبلغ ۲۰ میلیون ریال، به عنوان سپرده حسن انجام کار.
تعهد محضری، مبنی بر عدم اعتراض نسبت به کمبود درآمد ناشی از فروش فرآورده.
ارائه استعلام از شهرداری، برای جایگاه‌های شهری و راه و ترابری برای خارج از شهر.
پس از اطمینان از داشتن شرایط می‌توانید با مراجعه به شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی درخواست صدور مجوز احداث را بدهید .
باید توجه داشته باشید که شروع بهره‌برداری با صدور مجوز از طرف شرکت صورت می‌گیرد.

مراحل صدور مجوز احداث پمپ بنزین

۱. مراجعه متقاضی به واحد بازرگانی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی مناطق و دریافت کتابچه راهنمای احداث جایگاه اختصاصی.
۲. تکمیل فرم درخواست و ارائه مدارک به واحد بازرگانی.
۳. بررسی مدارک توسط واحد بازرگانی مناطق.
۴. بازدید از زمین پیشنهادی توسط کارشناسان فنی و ایمنی شرکت.
۵. اعلام پذیرش متقاضی و معرفی، جهت اخذ استعلام از شهرداری یا وزارت راه.
۶. دریافت پاسخ استعلام و نقشه‌های طراحی شده، توسط مشاورین بخش خصوصی و تائید نهائی مهندسی منطقه و واحد HSE
۷. صدور مجوز احداث.
برآورد هزینه‌ها و سود احداث پمپ بنزین

مشارکت و خرید جایگاه سوخت و خرید جایگاه سوخت

لیست هزینه‌ها برای احداث پمپ بنزین

زمین: هر جایگاه سوخت به طور متوسط و با توجه به تعداد سکو‌های سوخت‌گیری بین ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ متر مربع زمین نیاز دارد که هزینه آن طبق شهر و منطقه مورد نظر متفاوت است؛ و با توجه به گران شدن قیمت زمین و بزرگ بودن پهنه احداث، یکی از اقدامات مهم برای احداث جایگاه سوخت پیدا کردن و خرید زمین است.
تجهیزات: مخازن، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات الکتریکی و نقشه جایگاه سوخت از جمله تجهیزات مورد نیاز جایگاه سوخت هستند که هرکدام هزینه جداگانه‌ای را در بر دارند.
ساختار و معماری جایگاه: هر جایگاه شکل و معماری خاص خود را دارد که بر اساس زیبایی، ایمنی و تکنولوژی‌های روز دنیا طراحی می‌­شود؛ و برای جذب مشتری و همین­طور جلب نظر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی برای صدور مجوز تاثیرگذار است.

میزان درآمد زایی و سود ساخت پمپ بنزین

با توجه به قیمت زمین در شهر یا منطقه مورد نظر، تعداد سکوهای جایگاه، نوع سوخت قابل ارائه در جایگاه (مثلا بنزین و گازوئیل یا فقط بنزین)، تعداد کارمندها، تعداد مخازن و سایر ساختمان‌های داخل جایگاه، براورد هزینه احداث پمپ بنزین متفاوت است؛ اما روند رو به رشد تولید خودرو و افزایش خودرو سواران در سطح کشور نشان دهنده افزایش مصرف بنزین است.

اگر به آمار رسمی مصرف روزانه بنزین در کشور نگاهی بیاندازیم متوجه می‌­شویم حتی با وجود گران شدن بنزین هم­چنان مصرف بنزین سیر صعودی داشته و از مصرف روزانه ۷۵ میلیون لیتر در سال 93 به مصرف 95 میلیون لیتر در سال 98 رسیده است، و بر اساس اعلام شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی تولید روزانه بنزین نیز 110 میلیون لیتر است. این نشان می­دهد که 85 درصد بنزین تولیدی روزانه مصرف می­شود و تنها ۱۵ درصد آن مازاد بر نیاز روزانه است.

این آمار نشان‌­دهنده آن است که احداث پمپ بنزین ایده ی خوبی برای سرمایه‌­گذاری به نظر می‌­رسد به خصوص این که در بسیاری از شهرهای کشور کمبود جایگاه پمپ بنزین به دلیل بالا بودن هزینه احداث آن احساس می­‌شود.

مشارکت و خرید جایگاه سوخت . خرید جایگاه سوخت

چگونه می‌توان برای احداث پمپ بنزین مشارکت کرد؟

قرارداد مشارکت مدنی جهت اخذ مجوز احداث پمپ بنزین با عنوان قرارداد مشارکت مدنی شناخته می‌شود و از جمله نمونه‌های قرارداد شراکت بین دو نفر است. طبق تعریف ارائه شده در قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، مشارکت مدنی به معنای درآمیختن سرمایه و دارایی‌های نقدی یا غیر نقدی متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی متعدد به منظور انتفاع و تقسیم سود می‌باشد‫. به‌عبارتی تعهدی است که دو یا چند نفر در ارتباط با یک موضوع کاری، تجاری، خرید و فروش و… با یکدیگر دارند و مشخص‌کننده میزان سهم هر فرد در مشارکت مربوطه است.

برچسب ها: هزینه ساخت پمپ بنزین جایگاه گاز CNG خرید و فروش جایگاه سوخت فروش جایگاه سوخت دو منظوره فروش جایگاه سوخت میزان در آمد جایگاه های سوخت احداث جایگاه سوخت لیست هزینه‌ها برای احداث پمپ بنزین معماری جایگاه سوخت خرید جایگاه سوخت و پمپ بنزین قیمت جایگاه سود خرید پمپ بنزین خرید جایگاه سوخت چهار سکو خرید جایگاه سوخت سه سکو خرید جایگاه بنزین خرید جایگاه پمپ بنزین خرید جایگاه گاز خرید جایگاه cng خرید پمپ بنزین خرید جایگاه سوخت بنزین خرید جایگاه سی ان جی قیمت جایگاه سوخت خرید جایگاه سوخت سی ان جی خرید جایگاه سوخت 2 منظوره خرید جایگاه سوخت



دیدگاه
دیدگاه شما :